Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ceremonia dedicată Zilei Naţionale a României i-a avut în prim-plan, la Ploieşti, pe reprezentanţii sistemului medical şi în special pe cei care, de luni bune, ţin piept pandemiei. Primarul municipiului, Andrei Volosevici, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, au avut mesaje speciale pentru personalul medical. Tot reprezentanţii spitalelor COVID şi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova au fost şi cei care au deschis ceremonia de depunere a coroanelor de flori.

 

"O ceremonie într-o situaţie specială. Un an greu, un an care ne-a pus la încercare răbdarea, echilibrul, sănătatea. Convingerea mea este că, aşa cum ştim de veacuri, împreună, în familie, ca şi comunitate, ca şi naţiune, vom reuşi să trecem, cu ajutorul bunului Dumnezeu, peste această situaţie şi vom intra în anul 2021 uşor dar sigur în normalitate. Am stat de vorbă cu toţi organizatorii şi mi s-a părut o obligaţie de onoare să ne înclinăm cu respect în faţa celor care, de mai bine de nouă luni, au grijă de protecţia noastră, de sănătatea noastră şi ne vindecă. Vorbim de cei care formează prima linie în această bătălie cu pandemia. Cred că sunt în asentimentul tuturor să mă adresez lor, clar şi răspicat, spunându-le «mulţumim pentru ce aţi făcut şi pentru ce faceţi pentru noi, mult respect». La mulţi ani ploieşteni, la mulţi ani dragi prahoveni, la mulţi ani români!", a fost mesajul transmis de primarul Andrei Volosevici.

"În primul rând mă gândesc la cei care sunt în spital din cauza acestei boli nenorocite, să le dea Dumnezeu sănătate şi putere şi să se întoarcă cât mai repede la familiile lor. În al doilea rând mă gândesc la familiile lor, să aibă credinţă, să aibă încredere şi să li se întoarcă acasă cei dragi, sănătoşi şi cât mai repede. Şi bineînţeles că mă gândesc şi la medici, asistente şi tot personalul medical, ei sunt eroii acestor vremuri. Vin după o luptă grea, au o muncă grea şi îi asigurăm de toată preţuirea noastră. Bineînţeles, pentru românii care sunt în ţară şi cei care sunt afară, sper ca pe viitor să fim mai uniţi, să fim mai prosperi şi sper ca vremurile bune pentru români abia să înceapă", a transmis Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

APH a transmis în direct ceremonia (link AICI).

Back To Top