Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
cathedral_plazaCompania cu acţionariat evreiesc Millennium Building, cea care a ridicat controversatul turn Cathedral Plaza, lângă Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, va da în judecată statul român la CEDO.
Aceasta după ce Curtea de Apel Suceava a dispus anularea autorizaţiei de construire a Cathedral Plaza – decizie care ar putea duce la dărâmarea clădirii finalizate, azi, în proporţie de 99 %. Clădirea are 18 etaje şi este una dintre cele mai înalte din România.

În plângerea înaintată de Millennium Building la CEDO se reclamă faptul că decizia Curţii de Apel Suceava violează Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, care protejează proprietatea privată şi consfinţeşte dreptul la un proces echitabil.

Autorizaţia de construire a clădirii – foarte controversată şi atacată în justiţie în ultimii ani – a fost eliberată pe 24 februarie 2006 de către Primăria Sectorului 1.

„Curtea de Apel Suceava trebuie să ţină cont de o decizie a CEDO şi, rejudecând, să schimbe decizia şi să constate legalitatea construcţiei Cathedral Plaza", a declarat, astăzi, avocatul Millennium Building, Ron Soffer – prezent la o conferinţă de presă.

Clădirea a fost dată în folosinţă în octombrie 2011.


Back To Top