Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două maşini au fost implicate într-o coliziune, sâmbătă, pe Şoseaua Vestului din Ploieşti, în intersecţia din zona Baraolt. O tânără a fost rănită şi a avut nevoie de transport la spital pentru îngrijiri medicale. În urma accidentului, unul dintre autoturisme a ricoşat pe linia de tramvai.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.30. "În eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de o tânără de 27 de ani și un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. Tânără a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", a anunţat Poliţia Prahova.

"Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință", a mai transmis IPJ Prahova.

(Sursa foto: grup Facebook "Info Trafic Ploiesti")

Back To Top