Categorie: Actual

Atenție unde și cum vă alegeți cazarea de sărbători! Există escroci care postează oferte pe internet, cu poze și informații false, ca să ademenească turiștii în locuri de cazare inexistente. Așa s-a întâmplat cu o femeie din Timișoara, care a vrut să-și petreacă revelionul pe Valea Prahovei şi a plătit 4.000 de lei pentru o cazare la Buşteni, dar a aflat apoi că a fost înşelată şi că vila promisă pe internet nici măcar n-ar exista.

 

Femeia a fost atrasă de imaginile publicate pe internet, a discutat cu autorul anunţului şi a trimis banii solicitaţi, în două tranşe, conform indicaţiilor acestuia, relatează Digi24. „Ne-am mutat discuția pe WhatsApp, unde domnul mi-a trimis o proformă, spunând că vila costă 4.000 de lei în acea perioadă și că trebuie să plătesc un avans de 1.800 de lei, apoi restul până la data de 15 decembrie. A doua zi i-am trimis avansul și la două zile diferența, suma de 2.200 de lei”, a povestit femeia păgubită. După ce au fost transferați banii în contul bancar, bărbatul care a postat anunțul nu a mai răspuns la telefon.

Pe factura trimisă femeii apare numele unei firme, de care s-a folosit escrocul. Firma care este menționată în proformă există. Reprezentanții acesteia dețin un restaurant și o pensiune, dar ambele se află în Predeal. Firma care este menționată în proformă există. Reprezentanții acesteia dețin un restaurant și o pensiune, dar ambele se află în Predeal, mai transmite Digi24.

(Sursa foto: enjoyromania.net)

Back To Top