Categorie: Actual

„Sunt de părere că fiecare om aparține unui loc. EU M-AM «ÎMBRĂCAT» CU ROMÂNIA!“, spun prof. Dana Lica, dascălul ploieștean al cărui nume este incontestabil asociat cu excelența în educație. Iar România și Ploieștiul se mândresc cu un asemenea om de valoare.

 

Dana Lica, profesoară de informatică de la Colegiul Național “I.L.Caragiale” și coordonatorul Centrului Județean de Excelență Prahova este, fără exagerare, numele cu care este asociată, întotdeauna, performanța în educație, consider reprezentanții Primăriei Ploiești, care i-au dedicat cel mai nou episod al campaniei “Ploieșteni cu care ne mândrim”.

„«Antrenorul de genii» cum este, binemeritat, numită, a reușit, în cele mai bine de trei decenii de când este la catedră, să obțină, cu elevii pe care-i pregătește, rezultate impresionante la olimpiadele naționale și internaționale.

În ultimii zece ani se află în spatele a numeroși elevi ploieșteni care au fost admiși la universități de prestigiu, precum Cambridge, Oxford sau Imperial College London.

Este autor și coautor la peste zece manuale de Informatică, membru în diverse comisii de profil.

Performanțele sale au fost încununate cu Ordinul «Meritul pentru Învăţământ în grad de Cavaler», iar în urmă cu doi ani a reușit să obțină, în premieră pentru învățământul prahovean, premiul MERITO, un proiect de recunoaștere a excelenței în Educație.

Primăria municipiului Ploiești i-a decernat, în repetate rânduri, titlul de Profesorul Anului, pentru dăruirea și rezultatele de excepție pe care elevii săi le-au obținut în cadrul competițiilor la nivel național și internațional în domeniul informaticii”, au reamintit reprezentanții municipalității.

Campania “Ploieșteni cu care ne mândrim”, lansată de Primăria Ploiești, își propune să promoveze locuitori ai orașului nostru, din diferite domenii de activitate, care și-au lăsat amprenta și i-au adăugat valoare prin performanțele pe care le-au obținut.

Back To Top