Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri va include o ordonanță de urgență privind prelungirea cursurilor on-line până pe 8 februarie.

 

“Vom avea o ordonanță de urgență prin care putem să continuăm învățământul online. Așa cum am început semestrul întâi, cu siguranță îl vom termina, online. Speranța și dorința noastră este să organizăm semestrul doi într-o manieră clasică, dar el trebuie finalizat. Ca să poată să fie finalizate e nevoie de o schimbare la legea 55, care dădea dreptul ministrului Educației să decidă trecerea în online până la 31 decembrie 2020. Am fost pus în fața unei situații: «Dacă inițiem ordonanță de urgență pentru învățământul online, haideți să inițiem până în septembrie 2021». Am refuzat acest lucru și am spus «Nu». Îl inițiem până în data de 8 februarie. Deci cu bună știință mi-am am redus dreptul de a decide peste data de 8 februarie învățământului online”, a declarant ministrul, la Antena 3, scrie Mediafax.

În privința examenelor naționale care vor avea loc în vară, ministrul spune că speră ca acestea să poată fi organizate în formatul clasic. “Nu am anunțat până acum și avem deja mai puțin de 6 luni până la organizarea examenului de Evaluare Națională. Examenele naționale trebuie să se deruleze. S-au derulat și în 2020. Ne dorim să se deruleze în maniera pe care acum o cunosc elevii. Dacă vor fi necesare schimbări vă asigur că aceste schimbări vor fi făcute în interesul elevului”, a mai spus Cîmpeanu, citat de Mediafax.

Back To Top