Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod galben de ninsori în zonele montane, iar în mai multe regiuni, mai ales la peste 1.800 de metri altitudine, este pericol de avalanşe. Potrivit unui buletin informativ al Serviciului Salvamont, în Munţii Bucegi este risc mare, de gradul 4 din 5.

 

Categoria 4 de risc e valabilă pentru Masivele Bucegi şi Făgăraş şi munţii Parâng-Şureanu şi Ţarcu-Godeanu, la altitudini de peste 1.800 de metri. Tot aici, la altitudini mai mici de 1.800 de metri este risc însemnat de avalanşe, din categoria 3.

Conform avertizării, partea de sus a stratului de zăpadă este depusă în urma ninsorilor din ultimele zile şi este instabilă, fiind de aşteptat ca ninsorile să continue şi să aducă încă un strat de circa 15-20 de centimetri de zăpadă tip pulver. Aceasta nu are o coeziune bună cu stratul de dedesubt. La peste 1.800 de metri se întâlnesc foarte multe plăci de vânt şi troiene de zăpadă, iar o parte din zăpadă a fost spulberată şi depozitată pe văile adăpostite. La supraîncărcări oricât de mici, dar izolat şi spontan, se vor declanşa curgeri sau avalanşe de dimensiuni mici sau medii ca urmare a ruperii plăcilor de vânt, mai arată Serviciul Salvamont.

Back To Top