Categorie: Actual

Prefectura Prahova a anunțat că sâmbătă va ajunge,în Prahova, un nou transport de vaccin anti-Covid, dozele distribuite în județ în primele două tranșe fiind aproape consumate, la acest moment.

 

Până astăzi, la ora 13.30, fuseseră administrate 2621 din cele 2.750 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2 care au ajuns în județ. “Alte 625 de doze, solicitate de către centrele de vaccinare, vor ajunge în Prahova și vor fi distribuite de către DSP, pe parcursul zilei de sâmbătă, 09 ianuarie, în teritoriu”, au menționat reprezentanții Prefecturii.

Informarea menționează și că, în ultimele 24 de ore, a fost raportată o nouă reacție adversă, apărută în urma  imunizării cu serul produs de BioNTech/Pfizer. “Este vorba despre un cadru medical, vaccinat la un centru din Ploiești, care a prezentat cefalee, înțepături la nivelul feței, tahicardie, frison. Persoana în cauză era sub supraveghere medicală post-vaccinare, iar, în prezent, este în stare bună, nefiind necesară internarea. În total, în județul nostru, de la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost raportate două reacții de tip alergic apărute în urma administrării vaccinului împotriva noului coronavirus”, au menționat reprezentanții Prefecturii.

Back To Top