Categorie: Actual

O tânără ajunsă recent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti reclamă condiţii mizere la Unitatea de Primiri Urgenţe. Într-un mesaj devenit viral pe Facebook, pacienta povesteşte că, pe lângă neajunsurile legate de îngrămădeală şi dotări, cea mai mare problemă a fost legată de atitudinea cadrelor medicale şi personalului auxiliar.

 

"2021. Ploieşti - Spitalul Judeţean, condiţii? 0! Să nu mai zic de atitudinea doctorilor şi a asistenţilor... Doamne fereste sa ti-se faca rau in mizul noptii ca sa le strici lor somnul de frumusete . Fix cu aceste cuvinte am fost primita la receptia spitalului «tu ce ai pățit fetiță la 3 dimineața?!» Parca ma și simțeam prost ca mi-s-a facut rau. Doamne , imi cer mii de scuze de deraj! Hai ca plec acasa si vin dupa amiaza, e in regula??? Sa nu mai spun ca erau pacienti ce aveau nevoie de ele , era un om langa mine, astepta de ceva timp, poate chiar de zeci de minute , sa il ajute, era cu mana rupta, gemea de durere, ii se vedea efectiv osul iesit prin piele, horor! A fost intr-un final ajutat, cred ca facea prea mult zgomot si era deranjant", a povestit o tânără, într-un mesaj publicat în weekend pe Facebook şi care a strâns peste o mie de comentarii, reacţii şi distribuiri.

"Doamnele asistente şi doctore adunate toate la tv , era «la bloc», desigur, orice era mai important de facut decat sa ii ajute pe bieții oameni", a mai povestit pacienta.
 
"Trebuia sa fac un set de analize unde necesita proba de urina , astept 30 de minute, era un pacient imobilizat ajutat de un cadru medical, in fine. «Hai domnisoara, du-te la baie, da’ puneti masca calumea pe nas ca avea diaree asta dinainte, te descurci tu cumva». Frumos.. frumoase vorbe, frumoasa atitudine, aveti toata stima si respectul. Va felicit! Ne ajutati foarte mult, ce covid ma? Pai nici covidul nu sta in conditiile astea, de aici nu iesi cu , covid, ci cu hepatita, cu alte enșpe mii de bolii, va rog eu, nu covidul ne omoara, ci indiferenta, nepasarea, jegul si atitudinea asta de tot cacatul!", se încheie mesajul.

Back To Top