Categorie: Actual
mircea_lucescu
Mircea Lucescu, antrenoul lui Şahtior Doneţk, a fost externat azi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost internat pe 6 ianuarie, după ce a suferit un accident de circulaţie. La ieşirea din spital, Lucescu a ţinut să-şi exprime gratitudinea faţă de medicii români şi să-şi exprime dorinţa de a se întoarce cât mai repede pe terenul de fotbal.


"În primul rând aş vrea să mulţumesc colectivului de medici din acest spital, s-au comportat de o manieră excepţională şi profesionistă, cu foarte multă atenţie şi generozitate şi m-au ajutat să-mi revin într-un moment foarte greu. Sunt mulţumit că am ales să rămân să mă tratez aici, mă bucur foarte mult că am rămas în România. Dovadă că două săptămâni recuperarea a fost foarte bună. Sigur că trebuie să am grijă în continuare de ce voi face, dar în foarte scurt timp mă voi întoarce pe teren de fotbal. Mă simt bine în momentul de faţă, foarte bine".


Întrebat dacă va mai conduce după acest accident, Lucescu a răspuns: "Da, de ce nu ? Cu accidentul... Îmi pare rău că am lovit un tramvai care staţiona".

Pe de altă parte, "Evenimentul zilei" a publicat azi un amplu articol despre un accident provocat de fiu lui Lucescu, Răzvan, petrecut în 1991 şi soldat cu moartea unei tinere de 23 de ani. 
Răzvan ar fi fost beat în timp ce conducea şi ar fi pus-o pe soţia lui, Ana Maria, să-şi asume accidentul, pentru a obţine o încadrare penală mai uşoară.

Back To Top