Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prefectura Prahova a anunțat, joi, că peste 10.000 de doze au fost deja administrate în Prahova persoanelor cuprinse în prima și a doua etapă a strategiei de vaccinare anti-Covid.

 

“Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 21 ianuarie 2021, în județul Prahova au ajuns 16461 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 10034 au fost consumate (ora raportării – 13.30), alte 6417 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar și beneficiarilor care s-au înscris în etapa a doua a acestei campanii. În ultimele 24 de ore nu au fost raportate alte doze pierdute”, anunță bilanțul de astăzi al campaniei.

Potrivit aceleiași surse, de la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost înregistrate șase reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului Pfizer/BioNtech. “Ultima dintre ele a fost înregistrată la un centru din Ploiești, în cazul unui medic, și s-a manifestat sub formă de astenie, stare general de rău și stare febrilă. Cadrul medical a fost ținut sub observație și este în afara oricărui pericol”, au mai precizat reprezentanții Prefecturii.

Back To Top