Categorie: Actual

Prefectura Prahova a anunțat reprogramarea candidaților care ar fi trebuit să susțină, astăzi, proba practică a examenului auto. Nici examenul teoretic nu a mai putut di derulat, la fel cum în Prahova, din cauza unor probleme tehnice, astăzi nu au putut fi înregistrate dosare de înmatriculare și nici elibera autorizații de circulație provizorie.

 

“Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Instituției Prefectului Prahova, anunță că proba practică pentru obținerea permisului de conducere este suspendată. Candidații vor fi reprogramaţi, automat, în ziua de 30.01.2021.

 Activitatea la sala de examen în vederea susținerii probei teoretice este de asemenea suspendată, iar candidații se vor reprograma online începând cu data de 26.01.2021.

Cetățenii care au fost programați în vederea depunerii dosarelor de înmatriculare se vor putea prezenta începând cu data de 26.01.2021, fără programare online, iar cei care au fost programați în vederea obținerii autorizațiilor de circulație provizorie se vor reprograma online începând cu data de 26.01.2021”, a anunțat Prefectura Prahova.

 

Foto ilustrație (piatapresei.ro)

Back To Top