Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Programările persoanelor din unele categorii incluse în a doua etapă a vaccinării anti-Covid pot fi făcute și prin intermediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare din cadrul Primăriei Ploiești.

 

 Angajați ai administrației locale sunt implicați și în procesul de înscriere a altor categorii de beneficiari.

“1. Persoanele cu vârsta peste 65 de ani, se pot programa la vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 utilizând oricare din următoarele modalități:

-              prin medicul de familie;

-              individual;

-              prin contul unui aparținător (pe un cont se pot înscrie până la 10 persoane);

-              telefonic prin call-center - 021 4144425;

-              prin Serviciul Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, situat în municipiul Ploiești,   str. Văleni, nr. 32 (în spatele sediului S.G.U. Ploiești) , telefon 0749149966 și 0749149969.

2. Persoanele aflate în evidență cu boli cronice se pot programa prin medicii de familie pe ale căror liste sunt înscrise. În cazul în care nu sunt înscrise la un medic de familie sau nu au acces la medicul de familie propriu, se pot înscrie:

-              prin intermediul oricărui alt medic de familie;

-              telefonic prin call-center - 021 4144425

-              prin Serviciul Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, la numerele de telefon 0749149966 și 0749149969”, au anunțat, marți, reprezentanții Primăriei Ploiești.

De asemenea, ploieștenii imobilizați sau nedeplasabili, care se află la domiciliu, se pot înscrie pentru vaccinarea anti-Covid tot prin intermediul Primăriei. “Persoanele imobilizate sau nedeplasabile, aflate la domiciliu, sunt înscrise prin intermediul Serviciul Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Socială din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, situat în municipiul Ploiești, str. Văleni, nr. 32 (in spatele sediului S.G.U. Ploiești) în lista cu persoanele imobilizate sau nedeplasabile, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie, în baza deciziei personale. Pentru întocmirea listei mai sus menționate, medicii de familie, care au în evidență persoane imobilizate sau nedeplasabile, au obligația să colaboreze activ cu Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești și să transmită cu celeritate datele necesare centralizării pe adresa de e- mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, mai informează autoritățile locale.

În această etapă mai pot fi vaccinate persoanele dializate și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale. Aceste categorii pot fi programate prin centrele de dializă, respectiv prin intermediul angajatorului.

Back To Top