Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Elevi, profesori și dascăli așteaptă ca, în cursul acestei zile, autoritățile centrale să ia și să anunțe o decizie referitoarea la redeschiderea școlilor și a grădinițelor, începând din 8 februarie. Numai că argumentele în favoarea acesteia, anunțate la începutul acestei luni, pică rând pe rând. Pe de-o parte, vaccinarea personalului va începe, în cel mai fericit caz, la finalul acestei luni, iar testarea elevilor nu pare posibilă, cel puțin nu prin medicii și asistenții cabinetelor școlare.

 

“Am cerut celor care coordonează campania de vaccinare prioritate sistemică acordată personalului din învățământ. 27.000 s-au vaccinat deja și va veni această prioritate îndată ce vom avea dozele de vaccin.

E posibil la sfârșitul lunii sau începutul lunii viitoare să reînceapă vaccinarea personalului din învățământ, odată cu intrarea în ţară a noului vaccin AstraZeneca”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, citat de România TV. Anunțul vine după ce dascălii au fost incluși în a doua etapă de vaccinare, apoi programările deja făcute au fost amânate, în multe cazuri, ulterior autoritățile au planificat să rezerve acestei categorii dozele de vaccin de la Moderna iar acum cer ca angajații din Învățământ să aștepte livrările companiei AstraZeneca. Iar acesta este numai aspect. Al doilea ține de testarea elevilor, o altă măsură pe care autoritățile centrale susțineau că se bazează când au lansat varianta redeschiderii școlilor din 8 februarie.

”Testarea elevilor este un proiect ce ține de Ministerul Sănătății, este un proiect al Ministerului Sănătății, pe care noi, cei din Ministerul Educației, îl susținem cu toată forța, dar forța noastră este scăzută, deoarece sunt doar 113 medici de medicină școlară și 268 de asistenți medicali, care, în momentul în care vorbim, își desfășoară activitatea la DSP - pentru toate cele 17.000 de școli cu personalitate juridică și structuri arondate”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, citat de Stirile Pro TV.

Back To Top