Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, miercuri după-amiază, finalizarea licitației pentru desemnarea proiectantului în vederea construirii autostrăzii Ploiești – Brașov.

 

Procedura, lansată în vara anului trecut, se referea la completarea / revizuirea studiului de fezabilitate respectiv elaborarea proiectului tehnic pentru tronsonul Ploiești – Brașov al autostrăzii București – Brașov, potrivit datelor publicate în SICAP. Valoarea estimată a contractului era între 48.802.551,33  și 57.674.833,39 de lei.

“Astăzi s-a finalizat licitația pentru proiectarea autostrăzii A3 Ploiești-Comarnic-Brașov. Urmează în zilele următoare, după finalizarea formalităților, semnarea contractului cu firma de proiectare.

Ne așteptăm - și am pus asta foarte clar în vedere proiectantului - ca din acest contract să obținem:

1) O documentație tehnică de calitate, cu studii de teren (geologice, topografice, hidrologice, etc) făcute temeinic.

2) Soluții tehnice moderne, demne de anul 2021. Cu tuneluri la Bușteni și la Sinaia, nu cu traseu «la zi», prin mijlocul stațiunilor.

3) Livrarea documentației pe sectoarele critice pe un calendar accelerat”, a anunțat Cătălin Drulă, fără a menționa, deocamdată, cine este firma desemnată câștigătoare și care este valoarea contractului.

În schimb, acesta a trecut în revistă actualele proiecte pe care le au în vedere pentru a reduce aglomerația din zona Valea Prahoviei. “Ploiești-Brașov este o autostradă cu mult întârziată, iar lipsa ei duce la aglomerația infernală de pe Valea Prahovei. Până vom putea circula pe A3 între Ploiești și Brașov, există o serie de soluții pe care vrem să le implementăm împreună cu autoritățile locale, pentru fluidizarea traficului: construirea unor pasarele pietonale acoperite, cu lifturi sau scări rulante și modernizarea celor existente; sensuri giratorii și pasaje la Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal; o parcare nouă la Bușteni, în centru, astfel încât benzile de circulație să nu mai fie blocate de mașini care staționează”, a adăugat Cătălin Drulă.

Back To Top