Categorie: Actual

CNAIR a semnat, vineri, cu SC CONSITRANS S.R.L.,  contractul pentru  „Completare/Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru «Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov»”.

 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că valoarea contractului este de 46.554.284,02 de lei, fără TVA, obiectivul fiind finanțat din fonduri europene nerambursabile.

30 de luni sunt alocate pentru revizuirea/completarea Studiului de Fezabilitate, șase luni pentru realizarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), iar alte șase pentru Elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE).

“Studiul de Fezabilitate va cuprinde o analiză multicriterială a variantelor de traseu, un studiu de trafic pentru o perioadă de perspectivă de 30 de ani și investigații de teren (geotehnice, hidrologice, topografice, arheologice etc). Contractul va cuprinde și o evaluare a impactului asupra mediului, o analiză cost-beneficiu și realizarea unui model financiar al proiectului”, a mai precizat CNAIR.

Back To Top