Categorie: Actual
telefon_mobil_1O minoră în vârstă de 15 ani este cercetată penal pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, după ce a determinat o fostă colegă să-i dea telefonul mobil şi bijuteriile, pe care nu i le-a mai restituit

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Ploieşti au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul că în timp ce se afla pe stradă, o minoră în vârstă de 15 ani a împrumutat unei foste colege un telefon mobil , un ceas de mână, şi bijuterii, pe care aceasta a refuzat să i le restituie.
Echipa operativă care a efectuat primele cercetări a stabilit că în jurul orei 12.30, minora s-a întâlnit pe stradă cu o fostă colegă de şcoală, care motivând că are de rezolvat o problemă personală a determinat-o să o însoţească până în zona centrală a municipiului.
Aici, colega, în vârstă de 15 ani, i-a cerut telefonul mobil, un cercel, ceasul de la mână şi un inel, pe care a refuzat să i le mai restituie. La scurt timp, ea a amanetat bijuteriile, păstrând celelate bunuri.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând a fi luate măsurile legale.

Sursa: IPJ Prahova 

Back To Top