Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape 20.000 de persoane dintre cele programate pentru vaccinare anti-Covid la centrele din Prahova au primit, până astăzi, ambele doze de vaccin. Stocul disponibil, la ultima raportare, era de 7.849 de doze.

 

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 19 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 57113 doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 47493 doze Pfizer/BioNTech, 4220 produse de compania Moderna și 5400 de doze AstraZeneca, a anunțat Prefectura Prahova. Dintre acestea, au fost utilizate deja 49200 doze (la ora raportării – 13:00), iar stocul disponibil, la acel moment, era de 7849 doze vaccin (3814 - Pfizer/BioNTech, 76 - Moderna, 3959 - AstraZeneca). Sursa citată menționează că numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză a ajuns la 19.355.

În aceeași raportare, însă, autoritățile județene anunță că, în centrele din Prahova, noi doze au fost irosite. A crescut, în ultimele 24 de ore, și numărul celor care au acuzat reacții adverse. “În ultimele 24 de ore, au fost raportate alte nouă doze pierdute (doze diluate și neutilizate), la centre de vaccinare amenajate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești – sediul Nord, Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul Orășenesc Băicoi. În total, în Prahova, de la debutul imunizării împotriva COVID-19, au fost irosite 64 de doze. De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost raportate patru noi reacții adverse în urma administrării serului de la AstraZeneca (2 persoane) și celui de la Pfizer/BioNTech (2 persoane), toate înregistrate la un centru de vaccinare din Ploiești. Acestea s-au manifestat sub formă de stare generală de rău, stare febrilă, cefalee, durere musculară, astenie. Nu au necesitat internare. Numărul total al cazurilor de acest gen, înregistrate la centrele de vaccinare din județul nostru, se ridică la 20”, menționează Prefectura, în informarea de vineri.

Back To Top