Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De luni, 1 martie, la nivel național vor fi operaționalizate 130 de noi cabinete pentru vaccinarea anti-Covid.

 

Patru dintre noile fluxuri vor funcționa în Prahova, dar autoritățile nu au anunțat, deocamdată, în ce localități vor fi operaționalizate acestea. Singurul lucru cert este că, în cele 130 de cabinete funcționale din 1 martie va fi administrat vaccinul Pfizer.

“156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi. Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie a.c., și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro”, a anunțat, vineri, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Acțiunea de imunizare a personalului didactic va continua, de asemenea, până pe 10 marti, în cabinetele special operaționalizate pentru această categorie de beneficiari. În prezent se mai derulează vaccinarea persoanelor nedeplasabile, care fac dializă, din centrele rezidențiale, medico-sociale, respectiv a persoanelor fără adăpost.

În prezent se mai pot face programări pentru administrarea vaccinului Oxford/AstraZeneca, a mai menționat CNCAV.

Foto ilustrație

Back To Top