Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat, luni, renunțarea la limita de vârstă pentru administrarea vaccinului produs de compania AstraZeneca.

 

“Măsura vine ca urmare a apariției noilor date științifice, a experienței și deciziilor altor state europene, precum și a recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, sens în care vaccinul AstraZeneca poate fi administrat adulților cu vârsta peste 18 ani, conform rezumatului caracteristicilor produsului. Vaccinul determină sistemul imunitar al organismului să producă anticorpi și globule albe specializate care acționează împotriva virusului, oferind astfel protecție împotriva COVID-19. Pentru imunizare, se administrează două doze de vaccin, după un interval cuprins între 4-12 săptămâni de la prima doză”, a transmis CNCAV, într-un comunicat de presă.

Hotărârea se bazează pe recomandările Grupului Științific și Medical din cadrul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, ale Ministerului Sănătății și ale Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România(ANMDMR).

Toate cele trei vaccinuri anti-Covid existente în România pot fi administrate, de acum, inclusiv la persoanele peste 55 de ani.

Back To Top