Categorie: Actual
disparutÎn ziua de 24.01.2012, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Cornu au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Băneşti, cu privire la faptul că fiul său în vârstă de 25 de ani, a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 16.01.2012, iar din ziua de 17.01.2012 nu a mai putut fi luată legătura cu acesta şi nici nu a mai revenit la domiciliu.

Din cercetări a rezultat că tânărul locuia cu chirie în municipiul Bucureşti, şi revenea la domiciliul părinţilor la sfârşit de săptămână. Din ziua de 17.01.2012, în urma unor discuţii contradictorii purtate telefonic cu mama lui, tânărul nu a mai putut fi contactat, şi nici nu a revenit la domiciliu.
Semnalmente:
- înălţime 180 cm, greutate aproximativ 120 kg, constituţie corpolentă;
- faţă ovală, ochi albaştri, păr scurt, cu început de calviţie frontală, fără semne particulare.
La momentul plecării, era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans, pe cap purta o caciulă din material textil de culoare eangră şi era încălţat cu pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea persoanei dispărute, sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112".

Back To Top