Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ședințe maraton, luni și marți, la Ministerul Sănătății, pe tema creșterii capacității de tratare a pacienților COVID-19 în secțiile de terapie intensivă.

 

Autoritățile au decis, deja, creșterii capacității secțiilor ATI-Covid din București, iar acum caută soluții pentru ca același lucru să se întâmple și în restul țării.

“În urma discuțiilor, s-a decis ca 47 de paturi ATI pentru adulți, 4 paturi de terapie intensivă neonatală și aproximativ 140 de paturi de terapie intermediară destinate pacienților cu COVID-19 să fie suplimentate în unitățile sanitare din București. De asemenea, Ministerul Sănătății a subliniat necesitatea reorganizării circuitelor COVID-19 și non-COVID-19 în unitățile sanitare și a solicitat managerilor de spitale să identifice, în colaborare cu direcțiile de sănătate publică, toate soluțiile pentru avizarea, în regim de urgență, a noi circuite în spitale în vederea creșterii capacității de tratare a pacienților COVID-19 aflați în stare gravă”, au informat oficialii MS.

În cadrul întâlnirilor de ieri s-a discutat și despre posibilitatea de evaluare a pacienților COVID-19 și în alte spitale față de cele desemnate în prezent, astfel încât să scadă presiunea existentă pe unitățile sanitare din prima linie.

O altă măsură discutată se referă la posibilitatea redistribuirii personalului medical și suplimentarea acestuia în secțiile de terapie intensivă unde există un deficit de personal.

Ședințele pe aceste subiecte continuă și marți, axându-se pe numărul de paturi de terapie intensivă și terapie intermediară la nivelul spitalelor județene.

În actualul context, autoritățile au lansat un nou apel către populație, ca persoanele cu simptome să se adreseze de urgență medicului de familie sau autorităților medicale pentru testare și luare în evidență și să evite automedicația, astfel încât să nu se ajungă la dezvoltarea de forme grave ale bolii care să necesite internare în secțiile de terapie intensivă.

În bilanțul de ieri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 11.238 de pacienți Covid erau internați, iar 1.225 dintre ei erau în stare gravă, aflându-se în secții de Terapie Intensivă.

 

Foto ilustrație (Prefectura Prahova)

Back To Top