Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O companie din Sibiu a lansat portalul vaccin.live, un proiect care centralizează informațiile oficiale despre situația centrelor de vaccinare, sub forma unei hărți interactive, ușor de accesat.

 

În prezent, portalul prezintă nu doar lista centrelor funcționale în fiecare județ, ci și ce puncte de vaccinare vor fi deschise în următoarea perioadă, respectiv, pentru fiecare în parte, numărul de persoane înscrise pe liste de așteptare, numărul de locuri disponibile pentru programare (dacă există) și tipul de vaccin folosit.

În Prahova vor fi operaționalizate, în următoarele săptămâni, mai multe centre noi, în orașele Urlați, Breaza și Plopeni, dar și în numeroase localități din mediul rural, astfel:

CIORANI - Centrul Cultural Dromihete

BREBU – Centrul Cultural

URLAȚI – Casa de Cultură

VĂRBILĂU – Cămin Cultural

PLOPENI – cantină centru de plasament

BERCENI – Cămin Cultural Corlătești

FLOREȘTI – Cămin Cultural Călinești

FILIPEȘTII DE PĂDURE – Sala de festivități a Clubului Mineru

BĂRCĂNEȘTI – Centrul Cultural “Mihai Viteazul”

BREAZA – Liceul “Aurel Vlaicu” (sala de sport)

BRAZI – Sala de sport Brazii de Sus

VALEA CĂLUGĂREASCĂ – Sala de sport

PĂULEȘTI – Sala multifuncțională

1

2

3

“Am dezvoltat această platformă cu singurul scop de a contribui la eforturile comune privind combaterea și prevenirea pandemiei actuale.

Echipa VACCIN●LIVE a implementat un sistem simplu și eficient de a prezenta, aproape în timp real, informațiile publice referitor la numărul de locuri pentru vaccinare disponibile în centrele de vaccinare într-un mod grafic util, anume prin harta județelor interactivă.

Așadar userul/persoana interesată poate vizualiza prin simpla accesare site-ului în primul rând dacă sunt locuri disponibile, iar în cazul în care nu sunt locuri libere, poate crea o notificare prin E-mail și opțional și SMS.

VACCIN●LIVE este un serviciu oferit gratuit si nu intenționăm să taxăm utilizatorii pentru serviciul de notificare.

Programările pentru vaccinarea împotriva COVID-19 se pot face online, pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro, la medicul de familie sau prin intermediul unui call-center, la numărul de telefon 021.414.44.25

Nu suntem entitate oficiala”, menționează reprezentanții MEDIA DEFENDER Sibiu, care menționează că datele încărcare în platformă sunt informațiile oficiale furnizate de #ROVACCINARE.

Back To Top