Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, indicatorii tehnico-economici aferenți proiectelor privind construirea a două noi penitenciare, în Prahova și Vrancea. Administrația Națională a Penitenciarelor pregătește, acum, procedura de achiziție în urma căruia vor fi desemnați proiectanții.

Penitenciarul de la Berceni (jud. Prahova) va avea 1.000 de locuri și va aparține de Penitenciarul Ploiești. Acesta va funcționa ca închisoare de maximă siguranță, cu regim închis.

La Unguriu (jud. Vrancea), în administrarea Penitenciarului Focșani, va funcționa o altă nouă închisoare, cu 900 de locuri, penitenciarul urmând să aibă regim  semideschis şi deschis.

“În continuare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor va demara procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare (proiect tehnic, detalii de execuţie) a celor două obiective de investiţii. După elaborarea proiectelor tehnice și a detaliilor de execuție, se va iniția procedura de licitație publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie. Aceste proceduri de licitație publică se vor posta și în Jurnalul European de Achiziții Publice”, a informat ANP.

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Penitenciarele Berceni şi Unguriu se înscrie în parcursul demersurilor planificate pentru intervalul 2020-2025, cu impact direct asupra îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru persoanele private de libertate, prin reducerea supraaglomerării şi asigurarea respectării celor mai bune practici internaţionale referitoare la infrastructură şi regim de detenţie, menționează reprezentanții instituției. Cele două obiective de investiţii sunt prevăzute în cuprinsul Memorandumului cu tema Aprobarea Planului de acțiune pentru perioada 2020-2025, elaborat în vederea executării hotărârii-pilot Rezmiveş și alții împotriva României, precum și a hotărârilor pronunțate în grupul de cauze Bragadireanu împotriva României, adoptat de Guvernul României la data de 18 noiembrie 2020, şi sunt finanţate printr-un împrumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Back To Top