Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, printr-o hotătâre aprobată vineri, suspendarea temporară a activității fizice într-o grădiniță din municipiul Ploiești, unitate în care au fost înregistrate mai multe cazuri de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2.

“Pentru Grădinița Step by Step cu program prelungit «Dumbrava Minunată» Ploiești, a fost dispusă suspendarea activității didactice ce presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor și trecerea la activităţi didactice în sistem online, la propunerea consiliului de administrație al unității de învățământ, avizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Direcția de Sănătate Publică Prahova, pe o perioadă de 14 zile de la apariția cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS–CoV-2.

În perioada de suspendare a cursurilor cu prezență fizică, conducerea unității de învăţământ va dispune realizarea următoarelor activităţi obligatorii: 

a) curăţenia şi aerisirea claselor/sălilor; 

b) dezinfecţia generală și nebulizarea spațiilor unității de învățământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete”, a anunțat Prefectura Prahova, după ședința CJSU din această după-amiază.

Tot vineri, CJSU a decis ca școlile din Ploiești să funcționeze și săptămâna viitoare în scenariul galben, rata de infectare în municipiu fiind, ieri, de 1,89 cazuri active la mia de locuitori. La cursuri fizice vor participa, în continuare, numai preșcolarii, elevii claselor primare și cei din clasele terminale, iar ceilalți copiilor vor face orele on-line.

Lista completă a scenariilor după care vor funcționa școlile din județ, săptămâna viitoare, o găsiți AICI.

 

Back To Top