Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șase percheziții DIICOT au avut loc, în ultimele 48 de ore, în București, Prahova și Ilfov, într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc. Anchetatorii au surprins în flagrant mai mulți membri ai grupării.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală și ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat, vineri, o operațiune de amploare, în vederea destructurării unei importante rețele de traficanți ce importau și distribuiau droguri de risc și mare risc, preponderent pe raza municipiului București.

“În acest sens, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant, pe raza sectorul 6, a unui număr de 3 inculpați, în timp ce transportau un colet în care se aflau aproximativ 9,5 kilograme de canabis. De asemenea, asupra acestora a mai fost descoperită și cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat o altă acțiune de prindere în flagrant, pe raza sectorului 4, a unei inculpate, în timp ce transporta aproximativ 3 grame de cocaină destinată comercializării.

În continuare, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat un număr de 6 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, în urma cărora au fost ridicate alte 8 kilograme de canabis, 1,4 kilograme de amfetamină, 1 kilogram de ketamină, 200 de grame de cocaină, 200 de grame de ciuperci halucinogene, sumele de 200.000 de euro, 100.000 de lei și 100 de dolari americani, un dispozitiv electric de vidat, precum și alte materiale și recipiente folosite la ambalarea, porționarea și transportul drogurilor”, au anunțat procurorii DIICOT duminică dimineață.

Cinci persoane au fost reținute, pentru 24 de ore. Pentru patru dintre acestea, Tribunalul București a emis, ieri, mandate de arestare preventivă, iar pentru a cincea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: DIICOT - IGPR

Back To Top