Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile se gândesc la noi măsuri restrictive pe care să le impună în încercarea de a ține sub control cel de-al treilea val al pandemiei. Ele ar putea fi adoptate chiar joi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Surse citate de Digi 24 spun că se discută ca, în timpul săptămânii, regulile să rămână neschimbate, dar restricții suplimentare să fie instituite în zilele de weekend.

Potrivit propunerilor discutate până acum, la finalul săptămânii, magazinele ar putea fi închise de la ora 16.00, iar circulația va fi restricționată mai devreme, probabil începând cu ora 20.00.

În cursul zilei de astăzi vor fi discutate, însă, și alte propuneri.

Șeful DSU, Raed Arafat, respinge ideea unei carantine totale în zilele de weekend, dar spune totodată că trebuie luate noi măsuri, din moment ce contextul epidemiologic devine din ce în ce mai complicat.

“Vedem țări care au aceste carantine de noapte, care încep de la 18 în Franța, de la 21 în alte țări, iar la noi la 22. Da, este o măsură importantă care poate să reducă contactul și mobilitatea care duc la răspândirea virusului. (...) Noi nu am fost adepţii unor măsuri dure, unor măsuri radicale, dar nici nu putem să stăm să vede cum unii încalcă regulile sau nu respectă regulile şi cum spitalele sunt pline cu pacienţi”, a declarat acesta, potrivit Digi 24.

 

Ilustrație arhivă

Back To Top