Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Unul dintre oficialii Petrolului ar fi încercat să-i ofere o sumă de bani unui arbitru, înaintea meciului cu Mioveni.

Surse din Parchet, citate de ProSport, spun că un oficial al echipei ploieștene ar fi fost prins în flagrant când ar fi încercat să-i ofere între 4.000 și 6.000 de euro unui arbitru, înaintea meciului echipei cu Mioveni. Din informațiile de până acum, ar fi vorba despre ultima partidă cu Viorel Moldovan pe banca formației ploieștene, care a fost pierdută de gazde, pe “Ilie Oană”, cu scorul de 0-1. Meciul avea o miză uriașă, întrucât Petrolul avea nevoie de o victorie ca să poată spera la promovarea în Liga I.

Potrivit ProSport, acțiunea flagrantului a fost organizată de DGA și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Oficialul Petrolul implicat în acest scandal a fost ridicat de anchetatori care, după audieri, ar urma să-l prezinte instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Update - Prima reacție a FC Petrolul, în urma informațiilor că un oficial al clubului ar fi încercat să mituiască un arbitru

Foto ilustrație (fcpetrolul.ro)

Back To Top