Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Miliardarul Petr Kellner, cel mai bogat om din Cehia, proprietar inclusive al postului Pro TV, a murit într-un accident de elicopter în Alaska.

Petr Kellner și alte cinci persoane au murit în accidental de elicopter care a avut loc sâmbătă, anunță New York Times, citat de News.ro. Serviciile de urgenţă au fost alertate sâmbătă, la ora locală 20:00, că un elicopter nu a revenit dintr-o excursie şi că resturi ale unui accident au fost observate în apropierea gheţarului Knik.

Kellner, care avea o avere estimată la 17,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes, era parte din grupul care a întreprins excursia de sâmbătă în apropierea unui gheţar din Alaska, potrivit celor care au închiriat elicopterul, mai scrie News.ro.

Elicopterul Airbus AS350 B3 s-a prăbuşit în apropiere de gheţarul Knik, au spus duminică reprezentanţii cabanei care a închiriat aparatul de zbor.

Sursa foto: iuhli.cz

Back To Top