Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va semna astăzi ordinul prin care vor fi reglementate deciziile adoptate cu privire la funcționarea unităților de învățământ, în următoarele săptămâni. Acesta a vorbit și despre vacanța prelungită din aprilie.

“Școlile nu se închid. Școlile nu se închid pentru că elevii claselor terminale (a VIII-a, a XII-a, a XIII-a) nu vor avea programul modificat. Deci avem 20 de zile de vacanță, 10 zile pentru sărbătorile pascale catolice, între 2 si 11 aprilie, și 10 zile de vacanță pentru sărbătorile pascale ortodoxe, între 30 aprilie și 9 mai. Cele două săptămâni de vacanță suplimentare se pot transforma în zile de școală cu prezență fizică. Școlile nu se închid pentru că vor funcționa clasele terminale, chiar dacă predarea se face on-line. Nu se închid deoarece activitățile remediale vor putea fi organizate, la cerere, inclusiv pe perioada vacanței de primăvară. Acest lucru va avea ca obiectiv micșorarea decalajelor generate de predarea on-line. De asemenea, grădinițele vor putea solicita efectuarea de activități didactice cu copiii cu avizul DSP. Avantajul este că aceste zile de vacanță în luna aprilie se pot transforma în zile de școală cu prezență fizică în luna iunie, cu condiția respectării regulilor în școli – și se respectă mai mult decât în alte locații, cu condiția bunului mers al campaniei de vaccinare pentru personalul din învățământ, cu condiția testării masive în școli și sub rezerva ratei infectărilor”, a spus, luni, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Declarațiile pot fi văzute AICI.

Back To Top