Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Prahova, cu sprijin din cadrul inspectoratelor județene de poliție Ilfov, Ialomița și Olt, derulează, joi dimineață, 24 de percheziții la domiciliile unor persoane fizice și sedii ale unor persoane juridice, într-un dosar de evaziune.

IJP Prahova a anunțat că acțiunea de oi vizează adrese din București și din județele Prahova, Olt, Ilfov și Ialomița, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni prevăzute de Codul Fiscal. Urmărirea penală este supravegheată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

“S-a reținut faptul că, persoanele bănuite, în perioada octombrie 2020 - prezent, ar fi produs în afara unui antrepozit fiscal, combustibil supus accizării, pe care l-ar fi comercializat, creând un prejudiciu bugetului de stat, estimat până la această dată la suma de 200.000 lei”, a informat IJP Prahova.

Șase persoane vor fi aduse la audieri.

Suportul de specialitate în cadrul acțiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Update: IJP Prahova a anunțat că, de la locațiile vizate de percheziții, au fost ridicate o serie de mijloace materiale de probă, respectiv înscrisuri, echipamente electronice, precum și suma de 160.000 de lei. De asemenea, a fost identificată și indisponibilizată o cantitate de peste 500.000 litri de produs energetic.

În urma probatoriului administrat, șase din cele 14 persoane adiate au fost reținute, pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto ilustrație

Back To Top