Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației a centralizat situația grădinițelor care funcționează și în vacanța de primăvară. Numărul acestora variază, de la o săptămână la alta, în funcție de solicitări și de capacitatea fiecărei unități de a asigura resursa umană, potrivit explicațiilor oficiale transmise de reprezentanții instituției.

"Ministerul Educației a creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată organiza activități cu copiii și în perioada vacanței de primăvară. Astfel, un număr însemnat de grădinițe din sistemul de educație vor funcționa și pe perioada vacanței de primăvară, cu avizul direcțiilor de sănătate publică", a transmis Ministerul Educației.

Doar 25 de grădinițe din Prahova sunt deschise în această săptămână de vacanţă, dar de două ori mai multe vor funcționa în perioada următoare. Între 12 și 16 aprilie vor fi deschise 52 de grădinițe din județ, iar 50 vor avea activitate în intervalul 19-23 aprilie. În săptămâna dinaintea Paștelui, 26 – 29 aprilie, vor mai funcționa doar 10 unități de învățământ preșcolar din Prahova.

La nivel național, în această primă săptămână de vacanță vor funcționa 691 de unități, dar între 12 și 23 aprilie vor avea activitate peste 1.100 de grădinițe. Și în zilele dinaintea Paștelui vor rămâne deschise, la nivel național, 554 de grădinițe.

gradinite deschise vacanta

Back To Top