Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, s-au întâlnit, la Palatul Cotroceni, pentru o discuție care a vizat, printre altele, modalitatea de derulare și de finalizare a anului școlar 2020-2021, în condiții de siguranță pentru toți participanții la procesul de învățământ.

Practic, cei doi oficiali au stabilit modalitatea în care se vor derula cursurile din luna mai și până la finalul lui iunie, când începe vacanța de vară. Este vorba despre perioada dedicată, în special, încheierii situației școlare a elevilor.

„În ceea ce privește reluarea cursurilor după actuala vacanță, se vor aplica aceleași scenarii pe baza cărora s-a desfășurat activitatea didactică în acest semestru. Obiectivul principal este reîntoarcerea în clase a tuturor elevilor cât mai curând posibil, dar acest lucru depinde direct de evoluția epidemiologică.

Președintele Klaus Iohannis a apreciat acțiunile Ministerului Educației referitoare la campania de vaccinare pentru comunitățile școlare și universitare și a evidențiat, totodată, necesitatea intensificării procesului de vaccinare. Imunizarea într-un număr cât mai mare a personalului din sistemul de învățământ va permite desfășurarea în siguranță a cursurilor, atât cadrele didactice, cât și elevii fiind, astfel, protejați împotriva infectării cu SARS-CoV-2”, a transmis, după această întâlnire, Administrația Prezidențială, într-o informare oficială.

În prezent, toți elevii sunt în vacanță. Cei din clasele terminale vor reveni la cursuri fizice pe 10 mai, iar în intervalul 12 aprilie - 29 aprilie vor participa on-line la toate activitățile didactice. Restul elevilor se află în vacanță până pe 4 mai, inclusiv, cursurile fizice urmând să fie reluate pe 5 mai.

În această perioadă, școlile sunt deschise doar pentru derularea activităților remediale. În învățământul preuniversitar mai funcționează, în luna aprilie, și unele grădinițe, dacă au primit avizul DSP în acest sens.

Back To Top