Categorie: Actual

Peste 3.000 de persoane s-au vaccinat, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, de la debutul campaniei "Maratonul Vaccinării". Şase fluxuri de vaccinare concomitente mai rămân deschise timp de aproximativ nouă ore, iar autorităţile speră să se apropie de 4.000 de doze administrate până la finalul campaniei.

Bilanţul transmis iniţial de Primăria Ploieşti anunţa 2.882 de persoane imunizate până duminică dimineaţă. Între timp, municipalitatea a anunţat şi depăşirea pragului de 3.000, într-un mesaj optimist, în care ţinteşte spre 4.000: "3050 de ploieșteni s-au vaccinat! Hai, că se poate! Vă așteptăm la Maratonul Vaccinării și am putea ajunge la 3500 vaccinuri, de ce nu, chiar 4000 doze de vaccin administrate în cadrul acestei campanii. Vă puteți vaccina, fără programare, până diseară, la ora 20.00!".

Ploieştenii pot beneficia de aceasta oportunitate de vaccinare împotriva COVID-19, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce sunt deschise în incinta stadionului. 

În cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spațiile de așteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.

"Buna desfăşurarea a campaniei este asigurată şi cu sprijinul zecilor de cadre medicale prezente, în acest week-end, în centrul de vaccinare amintit, dar şi de către reprezentanții Poliției Naționale, Jandarmeriei și Poliției Locale Ploieşti", a mai amintit Primăria Ploieşti.

Back To Top