Categorie: Actual

Primăria Ploieşti organizează mâine o şedinţă de consultări cu sporterii, în contextul în care autorităţile vor fi nevoite să decidă, în această vară, ce se întâmplă cu mărcile înregistrate aferente.

La aceste consultări au fost invitate structurile de microbişti constituite juridic, a anunţat Primăria într-un comunicat transmis acum. "Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, invită grupurile de suporteri ai echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești, constituite juridic, pentru o consultare în ceea ce privește pregătirea documentației necesare valorificării celor 6 mărci aflate în patrimoniul municipiului, respectiv: Petrolul 95; Petrolul 52; FC Petrolul Ploiești 1924; FC Petrolul; Fotbal Club Petrolul; Petrolul Ploiești. Întâlnirea va avea loc marți, 18 mai 2021, de la ora 15.00, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești din Piața Eroilor nr. 1A", se arată în comunicat.

Discuţiile vin în condiţiile în care mărcile se află, de aproape un deceniu, în proprietatea Primăriei. Ele au fost folosite de Petrolul până la falimentul societăţii patronate de Daniel Capră, apoi au fost transmise de Primărie către o asociaţie sportivă fondată de suporteri şi de fostele glorii, în baza unei înţelegeri care urmează să ajungă la termen în iunie.

Back To Top