Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prefectura Prahova a anunțat bilanțul acțiunii organizate la Ploiești, în a doua parte a săptămânii trecute, sub forma primului centru drive-through din Prahova.

Centrul a funcționat în zona Ploiești Shopping City, în perioada joi – duminică.

“1.307 de persoane vaccinate cu Pfizer în centrul de vaccinare de tip drive through din parcarea Ploiești Shopping City.

Peste 3 săptămâni, acest centru se redeschide pentru rapel.

Mulțumim medicilor, asistenților medicali, registratorilor din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, care au asigurat vaccinarea în regim de voluntariat, timp de patru zile, în condiții meteo nu tocmai favorabile la centrul de vaccinare de tip drive-through.

De asemenea, se cuvin mulțumiri reprezentanților centrului comercial, Ploiești Shopping City și Primăriei Blejoi, atât pentru sprijinul acordat organizării acestui centru de vaccinare, cât și pentru celelalte acțiuni organizate la nivelul județului, în cadrul campaniei de vaccinare.

Gânduri bune tuturor partenerilor care au susținut acest demers: Consiliul Județean Prahova, Direcția de Sănătate Publică Prahova, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Serviciului de Telecomunicații Speciale, Actis Distribution, mass-media locală și națională.

Nu în ultimul rând, mulțumim cetățenilor care au înțeles că vaccinarea este cea mai bună armă împotriva pandemiei!”, a transmis Prefectura Prahova, după încheierea evenimentului.

Back To Top