Categorie: Actual

O tânără de 18 ani a reclamat că a fost sechestrată de două femei şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, în noaptea de 29 spre 30 mai. Poliţiştii au efectuat astăzi 12 percheziţii în Ploieşti şi Câmpina şi au adus la audieri 14 persoane.

"În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 12 percheziții domiciliare, în Ploiești si Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. 14 mandate de aducere au fost puse în executare", a anunţat IPJ Prahova într-un comunicat de presă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai, o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost amenințată cu acte de violență și lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulți bărbați, mai arată Poliţia Prahova. În cele aproximativ 30 de secunde de imagini din timpul percheziţiilor făcute publice se vede o încăpere unde mânerele de la uşi şi geamuri au fost îndepărtate, ceea ce întăreşte acuzaţiile de lipsire de libertate.

"Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă «Matei Basarab» Ploieşti", se mai arată în comunicat.

(Foto cu caracter ilustrativ)

Back To Top