Categorie: Actual
sarac_fara_adapostPrimaria Municipiului Ploiesti anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, continuarea acţiunii de distribuire de ceai cald si supă pentru ploieştenii aflaţ pe stradă sau în staţiile de autobuz în perioada sezonului rece.

Marti, 31 ianuarie, echipajele Politiei Locale Ploiesti au oferit 595 de pahare cu ceai si 126 portii de supa. De asemenea, au fost conduse la Centrul de noapte si la Colegiul Tehnic "Lazar Edeleanu" un numar de 12 de persoane fara adapost.

Totodata s-a inregistrat un numar record de solicitari pentru cazare din partea persoanelor fara adapos: la centrul de noapte au fost cazate 58 de persoane, iar la internatul Colegiului Tehnic "Lazar Edeleanu".au fost cazate 25 de persoane. Toate persoanele gazduite la adapostul de noapte si la internatul colegiului tehnic au primit ceai cald si supa calda.

Municipalitatea reaminteşte ploieştenilor că începand cu data de 30 ianuarie 2012, Serviciului Public de Finante Locale ofera ceai cald la Centrul Fiscal 1 si Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independentei nr. 16, la Centru Fiscal din Soseaua Vestului 19 si la casieria din str. Basarabi nr. 5.

De asemenea, cetatenii care ajung in zona centrala pot primi ceai cald la sediul SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL (fost ADPP) din str. Valeni nr. 32.

Totodată, SC Hale si Piete a organizat puncte de distributie ceai cald in incinta Halelor Centrale, pe platoul Pietei Centrale, la Piaţa Nord, la Piata Aurora Vest,la Piata Mihai Bravu si la Piata Sud.

Echipajele Politiei Locale Ploiesti continua si astazi actiunea de oferire de ceai si supa calda ploiestenilor aflati pe strazi sau in statiile de autobuz.

Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo sunt rugati sa sune la dispeceratul primariei – 0244 984 sau la dispeceratul Politiei Locale Ploiesti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.

Back To Top