Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Grecia a intrat în zona verde, cu o rată a infectărilor sub 1,5 la mie, prin urmare, la revenirea în România, din această țară, nu va mai fi impusă carantina. Și autoritățile elene pregătesc, la rândul lor, o nouă relaxare a restricțiilor.

Hotărârea CNSU de joi a aprobat o nouă listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Grecia nu se mai numără printre acestea. Odată intrarea în zona verde, la revenirea în România, din Grecia, nu va mai fi impusă intrarea în carantină, în cazul persoanelor nevaccinate.

Lista actualizată poate fi consultată AICI.

La rândul lor, autoritățile elene au anunțat că, pentru turiștii care vin din zona verde (rata infectărilor<1,5 la mie), inclusive pentru România, accesul în Grecia va fi permis cu un test rapid negativ, iar minorii însoțiți, cu vârsta sub 12 ani, vor putea intra în Grecia fără a mai avea nevoie de un test efectuat înainte de a părăsi țările din categoria verde. Pentru țările din zona roșie și zona galbenă, minorii însoțiți vor putea să intre în țară, fără a fi nevoie de un test, dacă au sub 6 ani, a anunțat Nikos Hardalias, viceministru pentru protecția civilă, citat de Forum Grecia.

Noile măsuri nu au fost publicate încă în Monitorul Oficial elen, astfel că la graniță încă sunt aplicate cele stabilite pentru perioada 14 – 24 mai.

Back To Top