Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
arestat_mascatiÎn urma efectuării unei expertize psihiatrice asupra lui D. Gheorghe, de 45 de ani, din Ploieşti, a fost stabilit faptul că acesta are discernământ abolit. În aceste condiţii, instanţa de judecată a dispus provizoriu măsura de siguranţă a internării medicale a acestuia într-o unitate medicală de specialitate, până la definitivarea cercetărilor.

Informaţii de background:

La data de 25.01.2012, în jurul orei 14.20, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că Serviciul de Ambulanţă Ploieşti a fost solicitat să elibereze un certificat constatator al decesului unei femei în vârstă de 78 de ani, din Ploieşti, împrejurare în care a fost constatat faptul că aceasta prezenta pe corp şi membre semne de violenţă specifice unei agresiuni.
La domiciliul decedatei s-a deplasat o echipă operativă, care a stabilit din primele cercetări, faptul că anterior, persoana decedată fusese observată în timp ce avea discuţii contradictorii cu fiul ei în vârstă de 45 de ani, care o agresa fizic uneori.
În urma examinării preliminare a cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că prezintă multiple leziuni, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

În urma efectuării necropsiei s-a constatat că moartea femeii a fost violentă, primele cercetări indicându-l ca suspect pe fiul decedatei.
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a apreciat că în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, motiv pentru care a fost luată măsura internării suspectului într-o unitate medicală de specialitate, unde va fi expertizat neuropsihiatric, procedură obligatorie în cazul comiterii unei astfel de infracţiuni.

 
Back To Top