Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Romania este a 24-a tara care colaboreaza cu Facebook in cadrul mecanismului "Alerta Rapire Copil"
Categorie: Actual

Facebook sprijină, de acum, Poliția Română, în mediatizarea cazurilor în cadrul mecanismului „Alertă Răpire Copil”.

Acest mecanism, este asemănător sistemului „Amber Alert” din SUA, a fost implementat din 2011 în țara noastră și este activat în situații de răpire a unui copil ori în situații care se referă la un copil dispărut a cărui viață poate fi în pericol. De la momentul lansării până în prezent, a fost utilizat de opt ori.

“După declanşarea alertei, oricine are vreo informaţie despre copilul răpit este rugat să anunţe imediat poliţia. Disponibilitatea platformei de social-media Facebook, de a deveni partener al Mecanismului «Alertă Răpire Copil», oferă posibilitatea diseminării, către utilizatorii acesteia, a alertelor generate în cazul declanșării mecanismului. România, prin Poliția Română, este cea de-a 24-a țară din lume care colaborează cu Facebook pentru găsirea copiilor răpiți”, au detaliat reprezentanții IGPR.

Alertele vor fi mediatizate și prin Facebook

Mediatizarea alertelor prin intermediul Facebook necesită transmiterea acestora într-un format specific către platforma social-media. Totodată, pe lângă informațiile specifice transmise către Facebook, mesajul de activare va fi însoțit de un link URL către comunicatul de presă al Poliției Române, despre cazul care a dus la declanșarea mecanismului, comunicat publicat pe pagina www.politiaromana.ro sau pe pagina oficială de Facebook a instituției. Astfel, utilizatorii Facebook pot accesa, prin intermediul link-ului, mai multe informații legate de cazul mediatizat, au mai precizat reprezentanții IGPR.

Back To Top