Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Functionar de la Anticoruptie, in vizorul ANI
Categorie: Actual

Agenția Națională de Integritate a anunțat că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești cu privire la averea unui funcționar public cu statut de la Serviciul Județean Anticorupție.

Sesizarea a fost făcută după ce, în urma verificărilor, inspectorii de integritate ar fi descoperit o diferență nejustificată între averea dobândită și veniturile obținute de persoana în cauză, în perioada desfășurării funcției publice.

Comisie de cercetare pentru funcționarul acuzat

Acuzațiile îl vizează pe Gabriel Irinel Veghiu, funcționar public cu statut special în cadrul D.G.A. - Serviciul Județean Anticorupție Prahova. “Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 66.047,61 Lei (echivalentul sumei de 16.112,14 Euro) între averea dobândită și veniturile realizate de către VEGHIU GABRIEL-IRINEL, în perioada exercitării funcției publice.

 Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către VEGHIU GABRIEL-IRINEL”, se arată într-un comunicat dat publicității de Agenția Națională de Integritate.

Din documentul publicat mai reiese că persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, respectiv că ar fi oferit deja un punct de vedere cu privire la aspectele semnalate de inspectorii de integritate.

Back To Top