Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod portocaliu de canicula
Categorie: Actual

Meteorologii anunță că valul de caniculă  se va intensifica, duminică, în majoritatea regiunilor, pentru aproape jumătate din țară fiind emis, pentru 1 august, cod portocaliu.

Valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În regiunile vestice, sudice și local în restul teritoriului va fi caniculă. Temperaturile maxime se vor situa în general între 34 și 38 de grade, iar noaptea, local, temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade. Rămân în afara alertelor meteo doar nordul Moldovei și zona de nord a Carpaților Orientali.

Maxime de până la 41 de grade Celsius

De fapt, pentru aproape jumătate din țară, duminică va fi valabil cod portocaliu de caniculă, maximele urmând să atingă și să depășească 40 de grade. „Duminică (1 august) în Muntenia, Oltenia, Banat, Crișana, sudul Moldovei și sud-vestul Transilvaniei,disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa între 37 şi 40 de grade, iar izolat în Lunca Dunării se vor atinge 41 de grade”, a anunțat ANM.

Back To Top