primaria curtea de arges executata silit de o firma din ploiesti
Categorie: Actual

În 2017, Primăria Curtea de Argeș a reactualizat Planul Urbanistic General, ce a inclus și Regulamentul Local de Urbanism. Licitația a fost câștigată de o firma din Ploiești, specializată în astfel de lucrări. În ciuda faptului că angajații firmei și-au făcut treaba, Primăria Curtea de Argeș nu a plătit!

În consecință, firma ploieșteană a acționat în instanță Primăria Curtea de Argeș, solicitând banii pentru munca depusă. Instanța a obligat Primăria Curtea de Argeș la plata unei sume de aproape 35.000 de lei. Cum nici așa plățile nu au fost efectuate, s-a trecut le executarea silită.

”A transmis că nu ne dă niciun leu”

”Să lucrezi la un PUG sau la un Regulament Local de Urbanism este muncă multă, mai ales că noi am pierdut din cauza modificărilor permanente ale traseului de autostradă care ne-au forțat să refacem permanent totul în zona Noapteș – Capul Dealului. Asta a însemnat cheltuială suplimentară și pierderi pentru noi. Nu am înțeles nici atitudinea primarului, care, deși ne spunea că ne întâlnim și vorbim, niciodată nu a stat la discuții cu noi. Mai mult, a transmis că nu ne mai dă niciun leu! Am acționat în instanță Primăria pentru a-i obliga să ne plătească datoriile, am câștigat și am ajuns la faza de executare silită”, a declarat patronal firmei ploieștene pentru ziarulprofit.ro.

Back To Top