Categorie: Actual

Uniunea Suporterilor Petroliști a publicat, miercuri după-amiază, un mesaj dur împotriva fondatorilor ACS Petrolul 52 și anunță  “în mod oficial ruperea oricărei legături, de orice natură, cu Asociația Club Sportiv Petrolul 52, începând de azi”.

Comunicatul Uniunii Suporterilor Petroliști:

“Comunicat USP

AȚI RĂTĂCIT CALEA, TRADIȚIA SI GLORIA SCUTULUI PETROLIST!

Pentru că Membrii Fondatori ai ACS Petrolul 52 au dovedit in repetate rânduri că au rătăcit calea, tradiția și gloria scutului petrolist, ba chiar au luat în considerare la un moment dat abandonarea scutului, numelui și palmaresului Petrolului Ploiești în favoarea unor simboluri artificiale nou create - marca  FCP și «vulpea», un surogat urât de toată suflarea petrolistă, Uniunea Suporterilor Petroliști anunță în mod oficial ruperea oricărei legături, de orice natură, cu Asociația Club Sportiv Petrolul 52, începând de azi, 11.08.2021.

Continua tergiversare a asocierii cu o Primărie și un Consiliu Local dispuse să sprijine finanțarea clubului, în condițiile în care  acesta se găsește într-o criză financiară severă, iar în 4 zile trebuie plătite salariile jucătorilor și staff-urilor clubului (inclusiv ale CCJ) pe luna iulie în valoare de aproximativ 100.000€, este un act de inconștiență dusă la extrem, pe care USP îl condamnă cu toată fermitatea. Explicațiile oferite de unii Membri Fondatori suporterilor: «au mai fost și alte echipe cu întârzieri la salarii și a mers treaba» sunt de natură de a agrava situația, pentru că dovedesc o premeditare cinică a unei situații de criză severă, acceptată cu seninătate de Membri Fondatori ai ACS. USP se disociază de un asemenea act de iresponsabilitate managerială și de un cinism pervers ieșit din comun.

Am știut dintotdeauna că ne considerați niște «spectatori» fără minte și fără greutate în deciziile voastre. Ei bine, începând de astăzi acești «spectatori» vor reîncepe acțiunile pentru recâștigarea cu demnitate a scutului petrolist și a prestigiului PETROLULUI PLOIEȘTI și declară război deschis mărcii FCP și vulpii jigărite cu pretenții de lup, care vor rămâne singurele voastre opțiuni.

Am fi făcut acest demers mai demult, dar am tot continuat să speram într-o judecată rațională a Membrilor Fondatori. Din păcate, aceasta nu a venit și nici nu sunt semne că va veni vreodată.

HAI PETROLUL!”

Back To Top