turista accidentata ijj buzau
Categorie: Actual

Un bărbat de Prahova a sunat, duminică după-amiază, la 112, pentru a anunța că soția sa este rănită, pe un traseu din Buzău.

Cuplul se afla într-o drumeție împreună cu cei doi copii, pe traseul nr. 4 Drumul Luanei. Între Agatonul Nou și Agatonul Vechi, femeia s-a accidentat la un picior și nu a mai putut merge mai departe.

“Au fost direcționate către zona indicată 2 echipaje de jandarmi din cadrul Postului Montan Nehoiu, cu echipament adecvat intervenției și din cadrul Detașamentului Mobil, împreună cu pompieri din cadrul ISU Buzău. Cei patru au fost găsiți în zona indicată după aproximativ 2 ore, întrucât o bună parte din traseu a fost parcursă pe jos de către echipajele de jandarmi. Jandarmii montani i- au acordat femeii primul ajutor, în sensul în care piciorul i-a fost imobilizat și a fost transportată cu targa aproximativ 1 km până la autospeciala ISU pentru a fi transportată la UPU Buzău”, a anunțat IJJ Buzău.

Celelalte persoane nu au necesitat îngrijiri medicale și au fost conduse în siguranță la autoturismul lor, a mai precizat sursa citată.

Foto: IJJ Buzău

Back To Top