Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Formularele privind vaccinarea copiilor vor fi distribuite în școli în 13 septembrie, pentru a fi completate de părinți "în termen rezonabil", a declarat, într-o intervenție televizată, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Cei care nu vor răspunde nu vor fi sancționați, dar demersul are ca scop să se vadă care este dorința de imunizare.

Părinții vor răspunde la întrebările dacă "copilul este vaccinat sau nu?" și "în cazul în care nu este vaccinat, aș fi de acord sau nu pentru a fi vaccinat?". În ceea ce privește ultima întrebare, ministrul a spus că există posibilitatea ca foarte mulți părinți să răspundă cu "nu". În cazul în care majoritatea părinților vor refuza să-și vaccineze copiii, fiind vorba despre cei cu vârsta peste 12 ani, "atunci măcar știm că, în cea mai mare parte, nu suntem de acord cu vaccinarea, dar în același timp vrem ca școlile să fie un mediu sigur", a spus ministrul.

"Dacă mă întrebați, pot să vă răspund foarte concret și la obiect: nu există sancțiuni pentru părinții care nu răspund, dar îmi place să cred că vor fi foarte puțini aceia care nu vor răspunde. Repet, e dreptul lor să decidă cu da sau cu nu, dar să știm și noi care este dorința de vaccinare", a adăugat Sorin Cîmpeanu.

Back To Top