Categorie: Actual
punct_mobil_distributie_ceaiPe perioada sezonului rece, in functie de temperaturile de afara, municipalitatea ploieşteană va distribui ceai cald in trei puncte mobile din oras.

Actiunea va incepe miercuri, 8 februarie a.c., incepand cu ora 17.00 in Piata Aurora, Piata Nord si Piata Muzicanti. Locatiile punctelor mobile vor fi modificate zilnic, iar cetatenii vor fi informati in fiecare dimineata, prin intermediul mass-media, de zonele in care vor putea primi ceai cald.

Municipalitatea reaminteste ploiestenilor ca Serviciu Public de Finante Locale ofera ceai cald la Centrul Fiscal 1 si Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independentei nr. 16, la Centru Fiscal din Soseaua Vestului 19 si la casieria din str. Basarabi nr. 5.

De asemenea, cetatenii care ajung in zona centrala pot primi ceai cald la sediul SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL (fost ADPP) din str. Valeni nr. 32.

Totodata, SC Hale si Piete are organizate puncte de distributie ceai cald in incinta Halelor Centrale, pe platoul Pietei Centrale, la Piata Nord, la Piata Aurora Vest,la Piata Mihai Bravu si la Piata Sud.

Echipajele Politiei Locale Ploiesti continua actiunea de oferire de ceai si supa calda ploiestenilor aflati pe strazi sau in statiile de autobuz.

Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo sunt rugati sa sune la dispeceratul primariei – 0244 984 sau la dispeceratul Politiei Locale Ploiesti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.

Back To Top