Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploaie geam
Categorie: Actual

Ultimul weekend al lunii august stă sub semnul temperaturilor scăzute, dar și al ploilor torențiale. O alertă meteo este deja în vigoare, iar a doua este valabilă de la ora 15.00, inclusiv în Prahova, unde sunt așteptate ploi torențiale din cauza cărora se vor acumula până la 90 l/mp.

Un cod galben a intrat în vigoare sâmbătă, la ora 10.00, și este valabilă până duminică, la ora 23.00, în toată țara, mai puțin în sud-est, unde fenomenele vor apărea numai pe arii restrânse. În restul teritoriului sunt așteptate averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25...35 l/mp și local 40...50 l/mp, potrivit mesajului transmis de ANM.

Sâmbătă, la ora 15.00, 13 dintre județe intră sub avertizare sub cod portocaliu. Până duminică, la ora 18.00, în Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Brașov, Sibiu, Covasna și zona de munte a județelor Hunedoara, Alba și Buzău va ploua abundent și, îndeosebi prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 50...90 l/mp.

Back To Top