Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aragaz pret gaze
Categorie: Actual

Autoritatea Naţională de Reglementară în Energie (ANRE) şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) vor demara o serie de controale la furnizori de gaze naturale care au încheiat contracte cu preţ ferm pentru un an de zile şi care, acum, notifică consumatorii casnici că vor să schimbe preţul, a anunțat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul a remarcat că există „o tendinţă speculativă a preţului la anumiţi furnizori”. “Am discutat şi cu ANRE şi vor începe, împreună cu Protecţia Consumatorilor, nişte controale către furnizorii de gaze, către toţi furnizorii de gaze care au încheiat contracte cu preţ ferm pe un an de zile, ofertă fermă în urmă cu câteva luni de zile, iar acum notifică clienţii că vor să schimbe preţul iar acest lucru nu se poate. ANPC poate verifica şi poate intra foarte bine pe ofertă înşelătoare, nu poţi să minţi oamenii, iar ANRE poate să intre şi să îi amendeze cu până la 5% din cifra de afaceri pentru că nu putem accepta ca odată ce ai făcut o ofertă fermă pe un an de zile să o schimbi că aşa ţi se pare ţie", a avertizat, potrivit Agerpres, ministrul Energiei, într-o intervenție la un post central de știri.

Virgil Popescu a admis că este posibil ca unii furnizori să fi înregistrat pierderi într-un an, dar că ei şi-au recuperat aceste pierderi în următorii cinci ani, prin tarife.

Back To Top